Samen met Finavista heeft Cardif de migratie van haar complete verzekeringsportefeuille succesvol afgerond. Cardif, onderdeel van de Groep BNP Paribas, benut hiermee alle voordelen van haar nieuwe BackOffice systeem voor polismanagement.

Administratieve performance

Het nieuwe polisadministratiesysteem stelt Cardif in staat haar administratieve performance verder te vergroten en haar dienstverlening aan te passen aan de veranderende concepten van distributie en service. Zo biedt het nieuwe systeem uitgebreide mogelijkheden voor digitale ontsluiting en ketenintegratie in de toekomst. Finavista heeft haar Product Life Cycle Methode & Toolbox © ingezet om Cardif door de complexe fase van migreren van het oude naar het nieuwe systeem te loodsen.

Fred de Meij, COO BNP Paribas Cardif Nederland: ‘Cardif kenmerkt zich door een hoge mate van wendbaarheid. Voor ons migratieproject zochten we dan ook naar een flexibele partner. Finavista heeft met haar aanpak en het behaalde resultaat ruimschoots aan deze verwachtingen voldaan’.